Ik ben Arlette Dewnarain en woon al 46 jaar met veel plezier in de gemeente Midden-Groningen. Ik werk als sociaal raadsvrouw bij WIJ Groningen en heb nog een baan als Hindoe Geestelijk Verzorger in P.I. Ter Apel. Hiernaast doe ik veel vrijwilligerswerk voor onder andere de stichting Jai Bajrangbali Hoogezand. Bij deze stichting ben ik voorzitter en geef de zondagen les. Ook organiseren wij van de stichting Jai Bajrangbali Hoogezand activiteiten/ lezingen voor alle bewoners van de gemeente Midden-Groningen.

Op dit moment studeer ik aan de VU. Ik doe een tweejarige postacademische ambtsopleiding tot Hindoe Geestelijk Verzorger.

Ik heb ook rechten gestudeerd maar ben gaan werken als sociaal raadsvrouw omdat ik heel graag de mensen met de minste kansen wilde en wil ondersteunen. Dat doe ik na 22 jaren nog steeds met plezier omdat ik zie dat ik wel het verschil kan maken. Bij GroenLinks hoop ik dat op een andere manier ook te kunnen doen. Niet alleen op gebied van het sociale domein maar ook op andere gebieden zoals het milieu zou je bij GroenLinks het verschil kunnen maken. Daar gaan we voor.