Maar in Midden-Groningen gaan we, ondanks dat we gegroeid zijn, terug van 3 naar 2 zetels. Dat is zuur maar bij de vorige verkiezingen kregen we een restzetel toebedeeld. Dat was nu niet het geval. Jammer, het is niet anders!

De twee rechtstreeks gekozen nieuwe raadsleden zijn Roshano Dewnarain en Arlette Dewnarain. De twee mochten - door de eed af te leggen - toetreden tot de gemeenteraad van Midden-Groningen. Een heel feestelijk momentje! Na de officiële plichtplegingen werden de twee uitbundig gefeliciteerd!

afscheid Henk Bos

Oude fractie

Een dag ervoor namen we afscheid van de oude raad. We zijn de drie afzwaaiers erg dankbaar voor hun inzet voor GroenLinks en zij kregen een mandje met streekproducten door voorzitter Gherie ter Steege namens de afdeling overhandigd. Nogmaals heel veel dank aan Albert Bosscher, Marïet Bosman en Henk Bos die ruim drie jaar deel heeft uitgemaakt van de fractie.

Fractieondersteuning

Ger Zuiderveen werd bedankt voor zijn inzet als fractievertegenwoordiger maar het afscheid duurt gelukkig niet lang. Ger gaat samen met Sylvain Woest weer als fractievertegenwoordiger aan de slag. Dit duo wordt aangevuld met Merel Danoe. Deze drie vormen de ondersteuning van de fractie.

afscheid Ger Zuiderveen